Consultoria TI

Ciberseguridad

OBJECTIU

Millorar la seguretat de les empreses així com les xarxes i l'equipament actual, redundància de connectivitat i dels propis equips i programes.

CIBERSEGURETAT

La ciberseguretat és la pràctica de defensar els ordinadors, els servidors, els dispositius mòbils, els sistemes electrònics, les xarxes i les dades d'atacs maliciosos. També es coneix com a seguretat de tecnologia de la informació o seguretat de la informació electrònica. ICATEL realitza una auditoria de la informàtica i les telecomunicacions de l'empresa, amb la finalitat de conèixer el seu estat actual i poder valorar les millores més eficients segons les necessitats de cada client.

REQUISITS

Campanya oberta per totes les empreses i autònoms de la província de Girona, amb una facturació mínima de 300.000€ anuals o més de 10 treballadors
S'ha d'omplir el formulari abans del 28 de febrer de 2023

Omplir formulari:

Demanem que adjunteu les factures que teniu amb els proveïdors actuals per poder veure d’una manera més eficient i ràpida el que realment us estan facturant i així completar l'auditoria, aquest documents únicament es faran servir per aquest fet.