Qui som

Qui som?

ICATEL NETWORK, neix l'any 2006 fruit de la unió de diferents empreses del sector de les telecomunicacions amb l'objectiu de donar al client un servei complet, únic i integral. 

Actualment, s’ha convertit amb l’operador global català amb més de 20 anys d’experiència en aquest sector, que ofereix solucions per a l'empresa i una gestió simplificada de tots els seus serveis. 

Molts clients ens consideren un departament més dins de la seva empresa.

Operador de xarxes de telefonia fixa i de mòbil virtual, membre de la A. O. P, Associació d'Operadors de Portabilitat, proveïdor de fixa en tràfic i numeració, amb clara avantatge que això suposa per un client final, en tenir la màxima seguretat enfront de la propietat de la seva numeració. 

La seu principal d'ICATEL està ubicada al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, amb un personal propi molt jove fusionat amb personal amb més de 20 anys d'experiència en el sector. 

El 95% dels clients nous venen recomanats, el nostre índex de baixes es troba per sota de l'1%. 

ICATEL actualment dona tots els serveis de Telecomunicacions i informàtica avançada, assessorem en reformes, ampliacions i noves instal·lacions, som un referent en el sector Hoteler i Industrial. 

Que oferim a l'empresa?

Realitzem una auditoria totalment gratuïta per determinar quines modificacions o implantacions s’hi haurien de realitzar. L’objectiu és optimitzar al màxim els recursos de la teva empresa i reduir costos, però sense perdre qualitat.

Una vegada feta, et presentarem un informe amb tots els resultats i les correccions que s’hi haurien de fer. Ens encarregarem de tot i, si algun dia tens algun tipus d’incidència, nosaltres t’ho solucionarem en el mínim temps possible.